keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Poevarastest

Poevargad pole küll meie maanurgas väga probleem, aga turvamine on küll tasemel. Käisime täna õhtul marketis ja välja minnes hakkas värav piiksuma. Kärutasime käru kassa juurde ja müüja kutsus vahetuse vanema asja selgitama - tuli üks punapäine tütarlaps. Noh esmalt kahtlustasime et midagi kärus - ei midagi - käru ilma meieta piiksu ei teinud. Teine pool ka piiksu ei teinud. Ainult mina tegin. Noh mõtlesime koos näitsikuga, et äkki eelmine nädal samast poest ostetud püksid. Läksime kampas kuhugi ruumi kust minust mingi aparaadiga üle käide - tulemusteta. Siis korjasin igasugu kahtlased asjad taskutest välja. Neiu üllatus oli suur kolme komplekti autovõtmete peale :). Ja läksime uuesti üritama. Võtmed piiksu ei teinud. Rahakott ka mitte. Aga mina ikka tegin. Proovisime siis jopeta. Ikka piiksusin. Alles jõuluks sugulastelt kingiks saadud kampsuni seljast võtsin sain väravast läbi minna ilma, et piiksunuks. Sinna oli kaugel mere taga mingi kleeps külge jäänud, mis piiksu tegi. Näitsik vabandas ette taha aga ausalt öelda tegi meile see lugu rohkesti nalja pigem.

Ahjaa veel sündis täna Iisalmist koju sõites hea reklaami idee Soome maanteeametile. Nägime nädalavahetusel ühte Fordi kraavis ja selle peale tuttav ütles, et näe kõik soomlased pole Häkkinenid.
Reklaamiidee oleks järgmine:
Sõidab talvisel teel auto. Seltskond peal autol suur kiri turisitid. Järsku kimab neist ilge litriga mööda teine autoa jää ja lumi taga tuiskamas. Mõni kurv hiljem näevad turistid sama autot teelt väljas hanges. Üks turist sõnab - Njaa kõik soomlased pole Häkkinenid. Selle peale ronib kraavi sõitnud autost välja morn ja kiruv Häkkinen ja tõsine hääl teatab ( või ilmub kiri ekraanile) Õnnetus võib juhtuda ka parimatega - seepärast vali oludele vastav sõidukiirus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti