torstai 17. helmikuuta 2011

Külmapoisid....

Teevad tõsist tööd. Täna hommikul kella 6 ajal oli 37 kraadi külma ja veel praegu kell 11 on säravast päikesest hoolimata 29 kraadi. Koerad põõnavad kuhjas diivani peal - tõsine talveuni. Õues ka ei tahetud väga pikalt olla. Tõsi Lauren oleks hea meelega puu alla linde varitsema jäänud ja ka cavalierid olid vaprad, aga valged panid kapakuga peale pissimist toa poole ajama.

Noh tulevaks nädalaks peaks soojemaks õnneks minema, aga täna tuleb vist küll kaks korda kütta ja ka õhtul ahjud küdema panna. Metsaloomade seas annab ka külm tunda, igatahes on kohalikud karihiired meie juurde sisse kolinud, tekitades kohatut elevust nii meie endi kui koerte seas.

Veel on teemaks automured. Sai makstud pool volvo verost, tuleval kuul maksame teise poole ja siis lähme regame soome registrisse. Siis saab jälle ka volvoga sõita. Kuigi praegu vahet pole diisel külmuks sisse ära. Opelile sai lepitud homseks blokisoojenduse paigaldus aga see lükkub edasi, sest opel on nii läbi külmanud et ei lähe käima - kaks akut käiasime tühjaks ei midagi. Täna viisime akud töökotta laadima ja siis kui ilm soojemaks läheb proovime uuesti. Õnneks on Saabivanake tasemel ja käivitub iga külmaga.

Muidu on meil siin ootuste aeg. Kas mei Kuldne Tüdruk on kutsikaootel. See selgub märtsis, kui ultrahelis temaga käime. Ootusärevus on hirmus igatahes. Laupäeval on plaanis koertenäitusele minna- kui külm vähegi lubab - noh päevasel ajal on ju soe nii 15-20 kraadi külma. Saaks üle hulga aja publikuks minna, käed taskus ja kaamera näpus - oleks tore.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti